Pròxima parada, Clot, correspondència amb, hamburguesa de vedella, pollastre arrebossat i patates fregides de moniato. Al Burger Bar hi trobareu el bo i millor del fast food - hamburgueses gruixudes de tacar-te la samarreta - però sense les presses d’una cuina que només vol despatxar clients. Molta gana, bona companyia i una estona per menjar és tot el que necessiteu per gaudir al màxim d’aquest restaurant al barri del Clot.

Més del que sembla

El restaurant està situat a dos minuts de la parada de metro del Clot, al número 7 del carrer de la Sèquia Comtal. Davant del restaurant hi ha una petita terrassa amb quatre taules que conviden a fer un beure i unes braves. Un cop dins, l’espai sembla petit, amb una barra a mà dreta i un passadís estret on només hi ha tres o quatre taules a l’esquerra. És un espai amb una llum tènue i les parets de maó, com una fàbrica industrial del segle XIX, però amb alguna pintada i llums de neó que li donen un toc modern. A mesura que entrem, però, l’espai amaga una sala amb sis o set taules més i veiem que és més gran del que sembla des de fora.

Pell de Gallina

Així és com ens vam quedar després de tastar el Burger Bar, un dels tres locals que té la marca Piel de Gallina. Es tracta d’un grup especialitzat en hamburgueses i pollastre arrebossat que es desmarca de la filosofia de fast food tradicional de les grans franquícies de menjar ràpid, amb un producte de proximitat i un servei atent i proper.
El Burger Bar del Clot ofereix hamburgueses; el local del Born se centra en el pollastre arrebossat; i l’establiment més nou – i el més gran de tots – al carrer Aragó, ofereix una barreja de l’oferta dels dos anteriors.

Molta gana, bona companyia i una estona per menjar és tot el que necessiteu per gaudir al màxim d’aquest restaurant al barri del Clot

Hamburguesa de Burger Bar
Hamburguesa The Burger Bar - Oriol Foix

En tots tres locals hi arriba carn de primera qualitat procedent de l’Empordà. El pollastre és una raça autòctona de la regió i les hamburgueses s’elaboren amb un 20% de greix i un 80% de magre, sense cap altre ingredient que un polsim de sal perquè la carn mantingui tot el seu sabor natural.

Al restaurant 'clotenc' hi trobareu hamburgueses de primera, com la 'Smash Cheese Burger' o l'hamburguesa combinada de pollastre i vedella (fora de carta, però disponible si la veieu anotada a la pissarra de l'entrada). També s'hi poden tastar entrants tan contundents com les patates fregides amb pollastre fregit i salsa de formatge o begudes curioses com la llimonada de menta i gingebre o la de fruits vermells.

The Burger Bar és una opció perfecta per menjar amb els amics al més pur estil americà, però amb un producte i un servei propis d'una gastronomia de qualitat.