L’aperitiu és una cosa que abelleix a tothom, però no tothom sap preparar-ne un de divertit, sorprenent i —encara més important— deliciós. Per sort, el Diego Alías torna per fer-nos a mans una recepta ideal perquè un vermut amb els amics esdevingui una experiència gastronòmica inoblidable. El xef de Ca l’Amador, aquest cop, ens proposa preparar broquetes de salmó fumat, fruita i escarola. Voleu tastar-ne el resultat?
Feu play i feu gana, gourmeters!
Si vols saber com cuinar aquesta recepta, continua llegint. Però abans, comprova que tinguis a casa tots els ingredients que necessites per preparar aquest plat. Som-hi!
Ingredients de la recepta:
- Salmó fumat
- Poma àcida
- Escarola
- Taronja
- Olivada
- Raves
- Oli
Recepta, pas a pas:
- Tallem tots els ingredients.
-
Enbroquetem en aquest ordre: salmó, poma, taronja, rave; salmó, poma, rave.
-
Hi afegim una mica d’escarola, olivada i oli cru.
Senzill i boníssim, oi? Animeu-vos, poseu-vos-hi i gaudiu d’un àpat excel·lent. I, si després d'aquesta recepta us animeu a preparar-ne més, a l'apartat Receptes de La Gourmeteria d'ElNacional.cat trobareu totes les que vulgueu i més, amb els aliments típics de cada temporada i el pas a pas detallat perquè reproduïu els nostres plats de la manera més fàcil possible.