Som i serem gent cargolaire, tant si és bo com si no és bo! A qui no li agrada, sucar pa en un bon plat de cargols estofats amb xoriço? Ja no teniu excuses per no preparar aquesta delícia: amb una recepta d'allò més senzilla, en Diego Alías del restaurant Ca l'Amador ens ajudarà a posar un plat de 10 a taula.
Si vols saber com cuinar aquesta recepta, continua llegint. Però abans, comprova que tinguis a casa tots els ingredients que necessites per preparar aquest plat. Comencem!
Ingredients de la recepta:
- Cargols
- Xoriço picant
- Ceba
- Alls
- Pebre de Caiena
- Nyora (polpa)
- Tomàquet
- Brou
- Romaní
Recepta, pas a pas:
- Posem a cuinar la ceba, els alls i el pebre de Caiena perquè es vagi fent el sofregit
- Tallem el xoriço i l'afegim al sofregit; el deixem cuinar dos minuts.
- Quatre minuts més tard, li afegim la polpa de la nyora, el tomàquet i els cargols (bullits).
- Saltegem tot plegat dos minuts i hi afegim el brou.
- Deixem bullir per fer reduir el brou.
- Quan els cargols s'hagin begut tota l'aigua, emplatem i hi posem unes fulles de romaní.
Senzill i boníssim, oi? Anima't, posa-t'hi i gaudeix d’un àpat excel·lent. I, si després d'aquesta recepta t'encoratges a preparar-ne més, a l'apartat Receptes de La Gourmeteria d'ElNacional.cat trobaràs totes les que vulguis i més, amb els aliments típics de cada temporada i el pas a pas detallat perquè reproduïu els nostres plats de la manera més fàcil possible.