Hi ha receptes tan senzilles que són irresistibles per dues raons: per com són de bones, i per com de ràpid poder gaudir-les des que ens hi posem fins que ens entaulem. El carpaccio de vedella amb col, espàrrecs, pinyons i vinagreta n'és una, i el que fan al restaurant de Josa de Cadí Ca l'Amador és un dels millors que tastareu mai. Voleu aprendre a preparar-lo? Ho podeu fer mirant el vídeo del xef Diego Alías que teniu a continuació o bé consultant el pas a pas que trobareu més a baix. Som-hi, gourmeters!
Si vols saber com cuinar aquesta recepta, continua llegint. Però abans, comprova que tinguis a casa tots els ingredients que necessites per preparar aquest plat. Comencem!
Ingredients de la recepta:
- Sal gruixuda
- Vinagreta
- Mostassa
- Soja
- Pinyons
- Col
- Espàrrec
- Filet de vedella
Recepta, pas a pas:
- Posem les verdures a cuinar: barregem la vinagreta, mostassa, la soja, la col, la part de darrere dels espàrrecs i una mica de sal.
- Tallem el filet de vedella a mà i el salpebrem.
- Hi posem l’adob de verdures i hi col·loquem les puntes dels espàrrecs.
- Per últim, hi posem els pinyons i la vinagreta.
Senzill i boníssim, oi? Anima't, posa-t'hi i gaudeix d’un àpat excel·lent. I, si després d'aquesta recepta t'encoratges a preparar-ne més, a l'apartat Receptes de La Gourmeteria d'ElNacional.cat trobaràs totes les que vulguis i més, amb els aliments típics de cada temporada i el pas a pas detallat perquè reproduïu els nostres plats de la manera més fàcil possible.