És una aposta segura si no vols barallar-te amb la canalla a l'hora de dinar, però uns macarrons ben cardats poden esdevenir un autèntic plaer adult. Si, a més, el plat està cuinat a l'estil Diego Alías, el resultat només pot ser irresistible. A continuació, el xef de Ca l’Amador ens fa cinc cèntims de com preparar macarrons napolitans amb espinacs, mantega i formatge blau.
Feu play i feu gana, gourmeters!
Si vols saber com cuinar aquesta recepta, continua llegint. Però abans, comprova que tinguis a casa tots els ingredients que necessites per preparar aquest plat. Som-hi!
Ingredients de la recepta:
- Macarrons
- Espinacs
- Nous
- Formatge blau
- Mantega
Recepta, pas a pas:
-
Netegem amb aigua els espinacs.
-
Bullim els macarrons amb molta aigua i una mica de sal.
-
Desfem i torrem la mantega sense que es passi el punt.
-
Cuinem els espinacs, afegim el tros de formatge i hi posem els macarrons.
-
Ratllem unes nous a sobre del plat.
Senzill i boníssim, oi? Animeu-vos, poseu-vos-hi i gaudiu d’un àpat excel·lent. I, si després d'aquesta recepta us animeu a preparar-ne més, a l'apartat Receptes de La Gourmeteria d'ElNacional.cat trobareu totes les que vulgueu i més, amb els aliments típics de cada temporada i el pas a pas detallat perquè reproduïu els nostres plats de la manera més fàcil possible.