Arriba a Barcelona el millor restaurant italià que hem tastat en la nostra vida, el Ristorante Capú. La carta més espectacular amb els millors plats, vins i postres: Nàpols en un mos (tortello de pasta a l'ou farcit de ragú napolità i reducció de pròvola), espaguetis all'Ancora, espaguetis amb eriçó de mar i tomàquet cherry groc, espaguetis amb avellanes, la genovese 2.0 (pasta amb carn i ceba estofada), burrata de Puglia amb cor de pistatxo, caviar de salmó i aroma del Vesuvi, tonnarelli amb cranc, Vermell Mazara (raviolis farcits de vieires amb tàrtar de gamba vermella de Mazara i salsa), filet de vedella a la valpolicella i foie gras, filet de turbot a la planxa, filet de llobarro salvatge, vieires a la planxa amb pernil de pata negra... Entre els postres destaquen el millor tiramisú, dolce Napoli (degustació de pastisseria napolitana), girotondo d'ametlles, geometria de xocolata i pera, suflé blanc i negre amb el toc del xef, entre molts altres.
👨🍳 Descobrim els millors espaguetis al nou restaurant italià de moda de Barcelona | VÍDEO
Obre el millor restaurant italià de Barcelona
El restaurant Capú està situat al carrer d'Atenes, 42, de Barcelona (just al costat de Balmes / General Mitre). Gennaro di Fiore, xef del Ristorante Capú, ofereix un autèntic viatge gastronòmic als amants de la bona cuina. Si voleu conèixer més detalls de la seva àmplia carta (entrants, la millor pasta, risottos, carn, peix, les postres més espectaculars i el preu) cliqueu aquest enllaç i descobrireu la millor cuina italiana de Barcelona. El Restaurant Capú obre cada dia: de dilluns a dissabte, de 12:30 a 16 hores i de 19:30 a 24 hores, i els diumenges, de 13 a 16:30 hores. El seu telèfon és el 936772543. La Gourmeteria d'ElNacional.cat ha gaudit de la seva cuina i ha tingut accés a una de les moltes receptes estrella, la dels espaguetis all'Ancora.
Recepta en vídeo
Per fer els espaguetis all'Ancora necessitem 100 grams d'espaguetis, 200 grams de gambes vermelles fresques, una llima, 150 grams de llet de búfala, aigua i sal. Bullirem els espaguetis durant vuit minuts. Posarem oli d'oliva verge extra en una paella amb un gra d'all partit per la meitat. Un cop l'oli estigui calent, hi afegirem quatre caps de gambes fresques. Quan l'oli agafi el color de les gambes ho retirarem del foc i ho colarem. Just després ho posarem en una altra paella i hi afegirem una mica d'aigua. A continuació hi posarem les gambes pelades i una mica de pell de llima ratllada, i quan tinguem la pasta a punt també l'afegirem a la paella. Finalment, hi haurem d'afegir la mousse de búfala. En pocs minuts tindrem a punt un dels millors plats de pasta que hem tastat mai. Finalment hi posarem tàrtar de gamba per sobre i ho decorarem amb un cap de gamba fresc, perles de wasabi, iuzu i pebre vermell, i també amb dues o tres fulles de verdures fresques de l'horta napolitana.
INGREDIENTS
- 100 g d'espaguetis
- 200 g de gambes vermelles fresques
- 150 g de llet de búfala
- 1 gra d'all
- 1 llima
- Oli d'oliva verge extra
- Perles de wasabi, iuzu i pebre vermell
- 2 o 3 fulles de verdures fresques
- Aigua
- Sal
El millor viatge culinari
Francesca Capuano, mànager del Ristorante Capú, és la garantia d'èxit del local i s'encarrega que tots els comensals degustin els millors plats en funció dels gustos de cada persona. La carta és molt àmplia i variada i, per tant, satisfà tots els paladars del món per diferents que siguin. Si voleu gaudir d'un emocionant viatge culinari, no dubteu en gaudir del millor restaurant italià que acaba d'arribar a Barcelona. Hi trobareu, sempre, els millors productes frescos i de màxima qualitat elaborats pel millor xef italià que hem conegut.