Pasta de iuca i blat de moro assecada que, en fregir-la, s'infla: exacte, parlem de panipuris. Aquesta delícia provinent de l'Índia, passada pel sedàs d'en Diego Alías, xef del Restaurant Ca L'Amador, pot convertir-se en les postres perfectes per sorprendre els vostres convidats.
Feu play i feu gana, gourmeters!
Si vols saber com cuinar aquesta recepta, continua llegint. Però abans, comprova que tinguis a casa tots els ingredients que necessites per preparar aquest plat. Comencem!
Ingredients de la recepta:
- Panipuri
- Nata
- Pinya
- Préssec en almívar
Recepta, pas a pas:
- Fiquem els panipuris en oli bullint fins que s'inflin.
- Barregem la nata, el préssec i la pinya i hi fiquem la barreja dins de la màniga pastissera.
- Foradem els panipuris i els farcim amb la màniga pastissera.
Senzill i boníssim, oi? Anima't, posa-t'hi i gaudeix d’un àpat excel·lent. I, si després d'aquesta recepta t'encoratges a preparar-ne més, a l'apartat Receptes de La Gourmeteria d'ElNacional.cat trobaràs totes les que vulguis i més, amb els aliments típics de cada temporada i el pas a pas detallat perquè reproduïu els nostres plats de la manera més fàcil possible.