Hi ha receptes tan senzilles que són irresistibles per dues raons: per com són de bones, i per com de ràpid poder gaudir-les des que ens hi posem fins que ens entaulem. Els pebrots del piquillo amb pernil d'ànec i mongetes tendres n'és una, i el que fan al restaurant Ca l'Amador de Josa de Cadí és un dels millors que tastareu mai. Vols aprendre a preparar-lo? Ho pots fer mirant el vídeo del xef Diego Alías que tens a continuació o bé consultant el pas a pas que trobaràs més a baix. Som-hi, gourmeter!

 

Si vols saber com cuinar aquesta recepta, continua llegint. Però abans, comprova que tinguis a casa tots els ingredients que necessites per preparar aquest plat. Comencem!

Ingredients de la recepta:

  • Pebrots del piquillo
  • Pernil d'ànec
  • Mongeta tendra
  • 1 ceba
  • Un grapat de grans d'all
  • Ametlla esmicolada
  • Sal, pebre, julivert i aigua
  • Oli d'oliva verge extra

El pas a pas de la recepta:

  1. Tallem en làmines la ceba i en trossos petits els grans d'all.
  2. Netegem i tallem la mongeta tendra en trossos petits.
  3. Posem un raig d'oli a la paella. Quan estigui calent, hi aboquem la ceba i l'all. Ho deixem a la paella cuinant-se durant 45-60 segons.
  4. Posteriorment, hi afegim la mongeta tendra. La saltem i hi posem una mica de sal perquè suï i deixi anar l'aigua. La volem ben cruixent.
  5. Finalment, hi afegim els pebrots del piquillo i abaixem el foc. Deixem cuinar-ho uns 4 o 5 minuts.
  6. Emplatem, posant els talls de pernil d'ànec per tal de dotar el plat d'una presentació i un color més enriquidor. Hi afegim ametlla esmicolada i el julivert.

Senzill i boníssim, oi? Anima't, posa-t'hi i gaudeix d’un àpat excel·lent. I, si després d'aquesta recepta t'encoratges a preparar-ne més, a l'apartat Receptes de La Gourmeteria d'ElNacional.cat trobaràs totes les que vulguis i més, amb els aliments típics de cada temporada i el pas a pas detallat perquè reproduïu els nostres plats de la manera més fàcil possible.