Del porc diuen que se n'aprofita tot, però, de la vaca... Déu n'hi do! Si ho voleu comprovar, n'hi ha prou amb que doneu una ullada a la nova recepta d'en Diego Alías, xef del Restaurant Ca L'Amador.
Feu play i feu gana, gourmeters!
Si vols saber com cuinar aquesta recepta, continua llegint. Però abans, comprova que tinguis a casa tots els ingredients que necessites per preparar aquest plat. Comencem!
Ingredients de la recepta:
- Llengua de vaca
- Ceba tendra
- Cogombre
- Cebetes
- Vinagre
Recepta, pas a pas:
- Enfarinem i fregim les cebetes durant 5 minuts.
- Marquem la llengua i hi afegim el cogombre i la ceba tendra.
- Baixem el foc i li afegim el vinagre, l'oli cru i salpebrem.
- Girem la llengua i hi tornem a afegir vinagre.
- Emplatem i hi afegim les cebetes ja cruixents.
Senzill i boníssim, oi? Anima't, posa-t'hi i gaudeix d’un àpat excel·lent. I, si després d'aquesta recepta t'encoratges a preparar-ne més, a l'apartat Receptes de La Gourmeteria d'ElNacional.cat trobaràs totes les que vulguis i més, amb els aliments típics de cada temporada i el pas a pas detallat perquè reproduïu els nostres plats de la manera més fàcil possible.