Una recepta senzilla, de tota la vida. Un plat d'allò més saborós, que es prepara en un moment i que converteix un àpat normal en un menjar excel·lent. Amb una recepta de la mare del xef Diego Alías, del restaurant Ca l'Amador, aquesta setmana preparem uns bunyols de bacallà d'allò més fàcils de fer. Només necessites quatre ingredients bàsics, una estona a la cuina, i una bona dosi de gana per gaudir al màxim dels bunyols de bacallà més tradicionals. El més important serà tenir un bon bacallà, però per la resta, podràs aprofitar ingredients quotidians que de segur tens al rebost i a la nevera de casa teva. Bunyols senzills, ràpids, però sobretot, deliciosos; dignes dels que faria la teva àvia, a l'estil més tradicional. Prepara els estris, tinguis a punt el vídeo, i no et perdis aquesta recepta de bunyols.
Enfunda't el davantal i fes play, gourmeter. Sort i gana!
Si vols saber com cuinar aquesta recepta, continua llegint. Però abans, comprova que tinguis a casa tots els ingredients que necessites per preparar aquest plat. Comencem!
Amb una recepta de la mare del xef Diego Alías, del restaurant Ca l'Amador, aquesta setmana preparem uns bunyols de bacallà d'allò més fàcils de fer
Ingredients de la recepta
- Llet
- Mantega
- Farina
- Bacallà
- Ou
- Julivert
- All
- Oli
▶️ Els peus de porc més ben maridats de Catalunya amb aquest ingredient secret
El pas a pas de la recepta
- Posem una cassola al foc amb llet i mantega fins que arranqui a bullir.
- Afegim la farina i removem fins que es formi una pasta espessa.
- Traiem la cassola del foc.
- Hi afegim el bacallà tallat a daus petits.
- Afegim un ou i seguim removent.
- Afegim julivert picat i all cru ratllat fi. Seguim movent.
- Deixem reposar la massa a la nevera.
- Un cop freda, la fregim en oli calent, però no bullint, en porcions petites, perquè els bunyols es cuinin bé per dins i per fora.
- Un cop cuits, els servim en un paper de forn arrugat per absorbir l'excés de greix.
🍴 Brandada de bacallà
Només necessites quatre ingredients bàsics, una estona a la cuina, i una bona dosi de gana per gaudir al màxim dels bunyols de bacallà més tradicionals
Senzill i boníssim, oi? Anima't, posa-t'hi i gaudeix d’un àpat excel·lent. I, si després d'aquesta recepta t'animes a preparar-ne més, a l'apartat Receptes de La Gourmeteria d'ElNacional.cat trobaràs totes les que vulguis i més, amb els aliments típics de cada temporada i el pas a pas detallat perquè reprodueixis els nostres plats de la manera més fàcil possible.