Hi ha receptes tan senzilles que són irresistibles per dues raons: per com són de bones, i per com de ràpid poder gaudir-les des que ens hi posem fins que ens entaulem. Els raviolis de gamba i salsa de soja n'és una, i els raviolis que fan al restaurant Ca l'Amador de Josa de Cadí és dels millors que tastareu mai. Vols aprendre a preparar-lo? Ho pots fer mirant el vídeo del xef Diego Alías que tens a continuació o bé consultant el pas a pas que trobaràs més a baix. Som-hi, gourmeter!
Si vols saber com cuinar aquesta recepta, continua llegint. Però abans, comprova que tinguis a casa tots els ingredients que necessites per preparar aquest plat. Comencem!
Ingredients de la recepta:
- Pasta wonton
- 7 gambes
- Rovell de l'ou
- Soja
- Formatge ratllat
- Pebre i olivada
El pas a pas de la recepta:
- Bullir la pasta wonton 30 segons. Posteriorment, refredar-la.
- Pelar les gambes i tallar-les a trossos.
- Tirar un raig d'oli a una fusta amb la qual treballarem perquè la pasta no s'enganxi.
- Barregem el rovell d'ou amb les gambes, la soja i una mica de pebre.
- Ho posem a l'interior de la pasta, al mig, per plegar-ho i que quedi ben enquadrat.
- Posem una mica d'oli a la safata on ho gratinarem i el formatge ratllat a sobre. Un cop fet, ho gratinem al forn.
- La intenció amb aquesta recepta és que la part superior quedi gratinada, però la interior, on hi ha la gamba, quedi ben crua.
- Després d'uns pocs minuts, enretirar del forn i emplatar. Acabarem amb una mica d'olivada per fer una presentació del plat més bonica.
Senzill i boníssim, oi? Anima't, posa-t'hi i gaudeix d’un àpat excel·lent. I, si després d'aquesta recepta t'encoratges a preparar-ne més, a l'apartat Receptes de La Gourmeteria d'ElNacional.cat trobaràs totes les que vulguis i més, amb els aliments típics de cada temporada i el pas a pas detallat perquè reproduïu els nostres plats de la manera més fàcil possible.