Les torrades, millor salades o dolces? Amb foie o amb melmelada? Tercera via: posem-hi els dos ingredients, cibulet per aquí, salpebrar per allà... I alguna cosa més que només esbrinaràs si mires fil per randa el nou vídeo del xef Diego Alías del restaurant Ca l'Amador.

Som-hi, gourmeters!

Si vols saber com cuinar aquesta recepta, continua llegint. Però abans, comprova que tinguis a casa tots els ingredients que necessites per preparar aquest plat. Comencem!

Ingredients de la recepta:

  • Cibulet
  • Foie
  • Sal Maldon
  • Pebre rosa
  • Quicos triturats
  • Pa de pagès

El pas a pas de la recepta:

  1. Torrem el pa i hi posem el foie al damunt.
  2. Hi afegim la sal i la melmelada de figues.
  3. Hi afegim els quicos i el pebre rosa. 
  4. Hi afegim el cibulet i un rajolí d'oli cru. 
FRAME 20 DIEGO ALIAS 01
Torrada de foie amb melmelada de figues / Foto: M.T.

Senzill i boníssim, oi? Anima't, posa-t'hi i gaudeix d’un àpat excel·lent. I, si després d'aquesta recepta t'encoratges a preparar-ne més, a l'apartat Receptes de La Gourmeteria d'ElNacional.cat trobaràs totes les que vulguis i més, amb els aliments típics de cada temporada i el pas a pas detallat perquè reproduïu els nostres plats de la manera més fàcil possible.