Les torrades, millor salades o dolces? Amb foie o amb melmelada? Tercera via: posem-hi els dos ingredients, cibulet per aquí, salpebrar per allà... I alguna cosa més que només esbrinaràs si mires fil per randa el nou vídeo del xef Diego Alías del restaurant Ca l'Amador.
Som-hi, gourmeters!
Si vols saber com cuinar aquesta recepta, continua llegint. Però abans, comprova que tinguis a casa tots els ingredients que necessites per preparar aquest plat. Comencem!
Ingredients de la recepta:
- Cibulet
- Foie
- Sal Maldon
- Pebre rosa
- Quicos triturats
- Pa de pagès
El pas a pas de la recepta:
- Torrem el pa i hi posem el foie al damunt.
- Hi afegim la sal i la melmelada de figues.
- Hi afegim els quicos i el pebre rosa.
- Hi afegim el cibulet i un rajolí d'oli cru.
Senzill i boníssim, oi? Anima't, posa-t'hi i gaudeix d’un àpat excel·lent. I, si després d'aquesta recepta t'encoratges a preparar-ne més, a l'apartat Receptes de La Gourmeteria d'ElNacional.cat trobaràs totes les que vulguis i més, amb els aliments típics de cada temporada i el pas a pas detallat perquè reproduïu els nostres plats de la manera més fàcil possible.