Avui, Noria Bakery ens porta el procés d'elaboració d'un dolç exquisit que pots fer a casa amb ingredients quotidians. Es tracta de les magdalenes clàssiques, una preparació dolça i suculenta. Una manera de cuinar a casa sense complicació i amb la qual obtindràs un resultat impecable i exquisit. Una recepta que Noria Bakery t'ensenya a preparar de la millor manera perquè en puguis gaudir sempre que vulguis a casa.
Fes play al vídeo per saber-ne tots els detalls, ingredients i pas a pas. Som-hi!
- 3 ous
- 170 g de sucre
- 65 ml de llet
- 180 ml d'oli
- 215 g de farina
- 7 g de llevat químic
- Un polsim de canyella i sal
- La ratlladura d'una llimona
Bat 3 ous i 170 g de sucre.
Agrega 65 ml de llet.
Afegeix 180 ml d'oli a poc a poc.
Incorpora 215 g de farina, un polsim de sal i la canyella.
Afegeix 7 g de llevat químic i la ratlladura de llimona.
Deixa reposar la massa durant 1 h a la nevera.
Prepara les càpsules de motlle per a les magdalenes.
Emplena les càpsules amb la massa.
Decora amb xips de xocolata o amb sucre amb canyella.
Posa-ho al forn a 200 graus durant 15 minuts.
Deixa que es refredi i bon profit!