Ingredients
Ingredients per a un pastís:
- 125 g de xocolata blanca
- 125 de formatge crema
- 3 ous
Preparació
1.
Desfés els 125 g de xocolata blanca al bany maria.
2.
Incorpora els 125 g de formatge crema.
3.
Separa les clares dels rovells dels 3 ous.
4.
Munta les clares, per una banda.
5.
I incorpora els rovells a la mescla, per una altra banda.
6.
Un cop tinguis les clares muntades, afegeix-les també a la mescla.
7.
Posa paper de forn en un motlle i introdueix aquest mateix motlle en un de més gran.
8.
Posa la massa al motlle petit i plena d'aigua l'espai que queda entre la paret exterior del petit i la interior del gran.
9.
Col·loca les safates al forn a 170 graus durant 20 minuts.
10.
Deixa-ho refredar i posa-ho 3 hores a la nevera. Decora'l com vulguis i a gaudir-lo!