Ens trobem a l'estiu, fa molta calor i necessites refrescar-te d'alguna manera. És per això que no pot faltar un bon gelat a la nostra secció de pastissos i dolços, protagonitzada per les nostres pastisseres Patricia i Cristina, de La Noria Bakery. Per a aquesta ocasió, ens han preparat un gelat per a la canalla molt fàcil de fer i que els tornarà bojos: uns polos de Nutella.

De gust molt semblant als polos de llet amb xocolata de tota la vida, però amb el plus de la Nutella. Qui es pot resistir a una bona cullerada d'aquesta crema de cacau?

Ingredients
  • 65 g de Nutella
  • 180 ml nata líquida
  • 60 ml de llet
Preparació
1.

Agreguem en un bol els 65 grams de crema de cacau.

2.

Hi afegim els 180 ml de nata líquida i els 60 ml de llet.

3.

Ho batem tot fins a tenir una massa homogènia.

4.

En un recipient adient per als polos, hi posem la barreja a dins.

5.

Ho posem al congelador mínim 5 hores.

6.

I ja ho tindríem llest. Bon profit i a refrescar-se!