Ens trobem a l'estiu, fa molta calor i necessites refrescar-te d'alguna manera. És per això que no pot faltar un bon gelat a la nostra secció de pastissos i dolços, protagonitzada per les nostres pastisseres Patricia i Cristina, de La Noria Bakery. Per a aquesta ocasió, ens han preparat un gelat per a la canalla molt fàcil de fer i que els tornarà bojos: uns polos de Nutella.
De gust molt semblant als polos de llet amb xocolata de tota la vida, però amb el plus de la Nutella. Qui es pot resistir a una bona cullerada d'aquesta crema de cacau?
- 65 g de Nutella
- 180 ml nata líquida
- 60 ml de llet
Agreguem en un bol els 65 grams de crema de cacau.
Hi afegim els 180 ml de nata líquida i els 60 ml de llet.
Ho batem tot fins a tenir una massa homogènia.
En un recipient adient per als polos, hi posem la barreja a dins.
Ho posem al congelador mínim 5 hores.
I ja ho tindríem llest. Bon profit i a refrescar-se!